Van ambitie naar concreet resultaat

Op zoek naar een nieuwe strategie als toeristische bestemming, ontwikkeling van uw toeristisch product, meer inzicht in data over bezoekers en beleving, een sterkere marketing of verbinding van verschillende spelers binnen de sector?

Uw ambitie - Leisure Link - Resultaat!

IK ZOEK inzicht en strategie

Op basis van inzicht in de bezoeker en beleving kan een duidelijk toekomstperspectief worden opgesteld

Lees meer
IK ZOEK nieuw of beter aanbod

Het toevoegen van vrijetijdsaanbod op uw bestemming of het verbeteren van uw voorziening.

Lees meer
IK ZOEK marketing en communicatie

Met de ambitie om meer bezoekers te trekken, te spreiden of langer te laten verblijven.

Lees meer

Wat klanten waarderen

Deskundigheid, resultaatgerichtheid en professioneel.

Heldere fasering, tussenevaluaties en goede communicatie.

Goede prijs-kwaliteitverhouding, frisse blik en enthousiasme.

 

 • De werkwijze spreekt aan en ze is in staat snel tot de kern van de zaak te komen. Ze heeft voor Libema in korte tijd een gedegen en praktisch rapport geleverd. (Dirk Lips - Libema)
 • Leisure Link is een bureau dat resultaatgericht, conform gemaakte afspraken en tussentijdse inhoudelijke afstemming over de koers, een uitstekend eindproduct oplevert. (Madelon Martens, Gemeente Den Haag)
 • Leisure Link geeft heldere en duidelijke adviezen op gebied van de vrijetijdseconomie. Leisure Link is zeer actiegericht en communicatief naar partners in de vrijetijdsmarkt. (Jules Goris - gemeente Den Bosch)
 • I’ve learned to know Carolien as a very energetic, resultdriven personality, with a passion for the leisure-industry. And above all: she serves with a smile! (Joris van Dijk - Madurodam)

Nieuws & Updates
 

 • 28.11.2023 BattleKart naar Nederland

  Wilde je altijd al een keer Mario Kart zijn? Binnenkort kan het in Nederland! BattleKart is de perfecte combinatie van elektrisch karten, videogames en augmented reality. In een elektrische kart rijd je over een piste waar verschillende circuits, bonussen en spelmodi op de vloer worden geprojecteerd. Een kartvariant die voor alle leeftijden leuk is!

  Het vinden van een plek voor deze leuke nieuwe attractie was niet eenvoudig: een grote open ruimte van 30x60 zonder pilaren die goed bereikbaar is. En natuurlijk met het juiste verzorgingsgebied. En dat is gelukt! In Beusichem komt de eerste Nederlandse vestiging.

   

  Lees Meer
 • 22.08.2023 Musical 40-45 naar Nederland

  Het aftellen is begonnen! In 2024 komt de musical 40-45 van Studio100 naar Nederland! Een indrukwekkende en vernieuwende voorstelling met een prachtig verhaal. Voor dit project was de bijdrage klein en toch groot: het vinden van een geschikte plek.

  In 2019 kwam de vraag van Studio100: we zoeken een plek voor de musical 40-45 in Nederland. Een uitdagende opdracht, want het vraagt een hele grote en hoge hal, zonder pilaren, op een goed bereikbare locatie, met voldoende marktruimte. Die zijn niet zomaar voor handen. De ene was te klein, de ander te ver weg en de volgende had te veel obstakels in de hal. Uiteindelijk kwamen we uit bij de Midden-Nederland Hallen in Barneveld. Hier zijn de voorzieningen al aanwezig voor het ontvangen van publiek, een uitstekende bereikbaarheid en lekker centraal gelegen. En dat leidde tot het fantastische nieuws dat de voorstelling in 20234 in première gaat!

  Lees Meer
 • 14.07.2023 Resultaten onderzoek museum Oranjehotel

  Waarom komen Duits jongeren naar het Nationaal Monument Oranjehotel?

  Uit het onderzoek dat we hebben uitgevoerd bleek dat echte verhalen belangrijk zijn om jongeren te boeien, net als authentieke plekken. Daar scoort het museum heel hoog op. Ze zijn erg digitaal georiënteerd, dus het gebruik van video of animatie werkt goed. En voorafgaand aan het bezoek is het inzetten van de juiste online platforms van groot belang. En voor de Duitse gast is een volledige vertaling prettig, want Engels is nog niet voor iedereen even makkelijk.

  Blooloop schreef er een mooi artikel over. Lees het hier.

   

  Lees Meer

 

Samenwerking

Om tot het beste resultaat te komen wordt regelmatig samengewerkt met specialisten. Door het (inter)nationale netwerk van professionals en experts, is het snel schakelen met de beste toevoeging aan het projectteam. Ieder van hen is gespecialiseerd in verschillende stappen van het proces.