Van ambitie naar concreet resultaat

Op zoek naar een nieuwe strategie als toeristische bestemming, ontwikkeling van uw toeristisch product, meer inzicht in data over bezoekers en beleving, een sterkere marketing of verbinding van verschillende spelers binnen de sector?

Uw ambitie - Leisure Link - Resultaat!

IK ZOEK inzicht en strategie

Op basis van inzicht in de bezoeker en beleving kan een duidelijk toekomstperspectief worden opgesteld

Lees meer
IK ZOEK nieuw of beter aanbod

Het toevoegen van vrijetijdsaanbod op uw bestemming of het verbeteren van uw voorziening.

Lees meer
IK ZOEK marketing en communicatie

Met de ambitie om meer bezoekers te trekken, te spreiden of langer te laten verblijven.

Lees meer

Wat klanten waarderen

Deskundigheid, resultaatgerichtheid en professioneel.

Heldere fasering, tussenevaluaties en goede communicatie.

Goede prijs-kwaliteitverhouding, frisse blik en enthousiasme.

 

 • De werkwijze spreekt aan en ze is in staat snel tot de kern van de zaak te komen. Ze heeft voor Libema in korte tijd een gedegen en praktisch rapport geleverd. (Dirk Lips - Libema)
 • Leisure Link is een bureau dat resultaatgericht, conform gemaakte afspraken en tussentijdse inhoudelijke afstemming over de koers, een uitstekend eindproduct oplevert. (Madelon Martens, Gemeente Den Haag)
 • Leisure Link geeft heldere en duidelijke adviezen op gebied van de vrijetijdseconomie. Leisure Link is zeer actiegericht en communicatief naar partners in de vrijetijdsmarkt. (Jules Goris - gemeente Den Bosch)
 • I’ve learned to know Carolien as a very energetic, resultdriven personality, with a passion for the leisure-industry. And above all: she serves with a smile! (Joris van Dijk - Madurodam)

Nieuws & Updates
 

 • 22.08.2023 Musical 40-45 naar Nederland

  Het aftellen is begonnen! In 2024 komt de musical 40-45 van Studio100 naar Nederland! Een indrukwekkende en vernieuwende voorstelling met een prachtig verhaal. Voor dit project was de bijdrage klein en toch groot: het vinden van een geschikte plek.

  In 2019 kwam de vraag van Studio100: we zoeken een plek voor de musical 40-45 in Nederland. Een uitdagende opdracht, want het vraagt een hele grote en hoge hal, zonder pilaren, op een goed bereikbare locatie, met voldoende marktruimte. Die zijn niet zomaar voor handen. De ene was te klein, de ander te ver weg en de volgende had te veel obstakels in de hal. Uiteindelijk kwamen we uit bij de Midden-Nederland Hallen in Barneveld. Hier zijn de voorzieningen al aanwezig voor het onvangen van publiek, een uitstekende bereikbaarheid en lekker centraal gelegen. En dat leidde tot het fantastische nieuws dat de voorstelling in 20234 in premiere gaat!

  Lees Meer
 • 04.07.2023 Puy du Fou Meppel

  Na jarenlang te hebben gewerkt aan dit project is bekend geworden dat Puy du Fou mogelijk naar Meppel komt! Uiteraard moeten er nog veel stappen worden gezet en dit vraagt een zorgvuldige verdere uitwerking. Maar heel trots op het tot nu toe behaalde resultaat.

  Bij aanvang van het project waren er natuurlijk al behoorlijk veel vraagstukken: is er voldoende marktruimte, kan er een plek worden gevonden, is het voor Puy du Fou een interessant project, welke verhalen past het beste bij een Nederlands park? Maar stap voor stap kwamen we steeds iets verder. Met hoogte- en dieptepunten: van volledig tot op de sokken verregend zijn na een locatie zoektocht tot een prachtig werkbezoek in het park in Frankrijk. Lees het nieuwsbericht.

  Lees Meer
 • 02.07.2023 Lego Podcast - wat is de (Leisure) Link?

  Carolien was te gast in aan een podcast over lego voor the LEGO Group… Wat is de relatie met met haar werk en enthousiasme voor de leisure sector?

  Het gesprek begon met Lego en logischerwijs het naar Den Haag halen van het Legoland Discovery Centre. Maar ook het Nationaal Monument Oranjehotel kwam ter sprake en de bijzondere verhalen die daar worden verteld. Aan het eind ging het nog over Puy du Fou, die "nog niet in Nederland zit...". Bij de opname was nog niet bekend dat ze mogelijk naar Meppel komen. En verder spraken ze over spreiding, onontdekte plekken, herinneringen en souvenirs.

  Luister de aflevering hier.

  Lees Meer

 

Samenwerking

Om tot het beste resultaat te komen wordt regelmatig samengewerkt met specialisten. Door het (inter)nationale netwerk van professionals en experts, is het snel schakelen met de beste toevoeging aan het projectteam. Ieder van hen is gespecialiseerd in verschillende stappen van het proces.